Go To Stiff-M section Go to Bulgarian Railways section Go to Files section
Новини

15.05.2009 г. Както вече много от вас знаят, от скоро на сайта се появи една нова традиция, а именно организирането на мултиплеър-игри за Microsoft Train Simulator. Ето защо бихме желали да ви представим и един специален даунлоуд, който ще ви позволи да усетите атмосферата на MSTS мрежите на RailwayModeling.com почти наживо. Файлът представлява запис от Първият MSTS Мултиплеър, който се проведе на 15.03.2009 г. на маршртут "Демитров". Записът ни бе любезно предоставен от Илиян Димитров (ProFoRManCe), за което бихме жалали да изкажем нашите благодарности. Приятно слушане!

Можете да свалите файла от тук. download!

заб. Тъй като това бе първата официална мрежа, ви подканваме да се абстрахирате от някои от техническите грешки, които бяха допуснати при воденето на преговорите. Записът е прекратен приблизително 15 минути преди окончателното приключване на играта.

Подробна информация относно провеждането на мултиплеърите можете да получите в новооткрития специално за целта раздел от форума към сайта. Ще се радваме да ви видим в следващата игра!

05.05.2009 г. След доста дълга пауза, RailwayModeling представя на вашето внимание една от последните разработки, в завършен вид. Историята на този модел не е никак кратка. В първоначалния си вид машината бе изобщо първото нещо което сме правили за МСТС. Това обаче не попречи в далечната 2002 година да надхвърли 15000 изтегляния в Германия, а по-късно разработеният ДГКу-пакет, да отбележи над 10000 изтегляния от Русия. Последното бе повод за много шеги между разработчици от trainsim.ru, и мен, а именно как някаква си дрезина ще надхвърли по рейтинг перфектни модели на съвременни магистрални локомотиви. Е, все пак класът на ДГКу притежава висок интерес, а именно със обслужващото си предназначение. Все пак има малко модели на обслуждащ ПС, а въпросният модел е и много популярен. Има го както унас, - в поделенията на НКЖИ, така и в почти всяка страна от източна Европа. Много и различни са модификациите на легендарните машини. Някои са с изцяло преработени надстройки, други имат манипулатори за изкопни работи, трети са просто влекачи, - без кран. 2-3 години след първият "рилийз", реших да преработя коренно модела. На практика се получи нещо съвсем ново. Екипът на Railwaymodeling ви пожелава успешно завършени сценарии, и много радост в геймплея!

Национална компания железопътна инфраструктура. Влекач ДГКу-5 4245. Гара на домуване - Костенец.

18.11.2006 г. Предстоят ви "тежки" и безсънни дни и нощи на маневрена дейност с първият Български модел на локомотив правен в МСТС. Както виждате от опакавката, става въпрос за дизел-хидравличният локомотив от серия 55 на БДЖ, както и за покритият и откритите товарни вагони, съответно Gabs и Eas. Digital Railroading ви пожелава весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници.

Скриншот на 55-068.1, пр. в завод "23 August" - Букурещ

55-068. 1 е зачислен към подвижния състав на депо Бургас.

И сега ... самият "сет"

Натисни върху картинката за DOWNLOAD.

 

24.12.2005 г. По случай Коледните и Новогодишните празници, решихме да зарадваме любителите на Microsoft Train Simulator в България с модел на платформеният вагон KS. Да сте живи и здрави, нека тази година бъде пълна с допълнения и радост в очите! Искренно Ваши - Digital Railroading TEAM-Bulgaria.

Натисни върху картинката за DOWNLOAD.

Digital Railroading Team - Bulgaria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Детайлни Кабини
Cabview DGKu. Гара Захарна Фабрика
LDH 125
Cabview LDH125 на гара Захарна Фабрика
Поставили сме няколко скриншота от разработките ни на виртуални кабини. Това което виждате в момента, е отнело месеци работа, по High Poly 3D моделиране. Само подготовката на материалите също е траела месеци, като се има предвид стотиците фотографии, необходими за създаването на реалистична кабина. Количеството "триъгълници" в триизмерната сцена, често е надхвърляло 200000. Освен видяното тук, се разработва и кабината на Магистралният дизелов локомотив серия 04-00, както и кабината на "стандартизираните" Български парни локомотиви.
Cabview DGKu